Park triatlon 2020 afgelast

Ons evenement op 28 juni 2020 is geannuleerd en dit in functie van de maatregelen die genomen zijn om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. We willen hiermee benadrukken dat de gezondheid van onze deelnemers maar ook medewerkers primeert en nemen daarmee onze verantwoordelijkheid op. We nemen op die manier ook een grote onzekerheid weg die leeft bij menig triatleet.
Een bijzonder zware doch vanzelfsprekende beslissing.

De deelnemers krijgen hun inschrijvingsgeld en eventuele daglicentie (excl. administratieve kost) teruggestort. Dit wordt gecoördineerd door Triatlon Vlaanderen en gebeurt automatisch op basis van het rekeningnummer van waaruit de betaling werd uitgevoerd. Voor verdere vragen hieromtrent kan u contact opnemen via info@triatlon.vlaanderen

Wij blijven verder sporten, volg de verdere instructies van de overheid en zorg vooral voor elkaar.
Triatlon Vlaanderen verzamelt de meest recente informatie hier: https://vtdl.triathlon.be/maatregelen-in-verband-met-coronavirus/

We kijken al uit naar de volgende editie die gepland is op zondag 27 juni 2021.